-
Cold Hawaii romIsland of Mors whisky
Cold Hawaii gin1. edition rom i to udgaver
Cold Hawaii - sweet
Cold Hawaii - dry
46% 1. edition fra
Brænderiet Limfjorden
Danish single malt 
non chillfiltred.
46% vol

GIN i 3 udgaver:

Cold Hawaii
-fadlagret
-m. æble
-m. mynte
2. edition - peated  UDSOLGT
2. edition - peated UDSOLGT
2. edition er klar 2. edition er en peated udgave Sælges som 1. edition på 2 liters nummererede egefade. Er der specielle nummer ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, for at høre om nummeret er ledigt.
Single cask  UDSOLGT
Single cask UDSOLGT
Nu har du muligheden for at lagre din egen whisky. De 2 liters "charred" egetræsfad har stået med Oloroso sherry, inden de bliver fyldt med new spirit fra 1. edition produceret i juni 2013. Smagsprofil: fyldig smag af karamel ,vanilje, ege fad, Oloroso samt hasselnød Fadene der er unikke og nummereret vil speed modne pga. den store overflade i forhold til væske. Modningen vil ske på måneder og ikke år, så det anbefales at du smager på indholdet fra købet indtil din optimale smag er til stede. Der vil være mulighed for få fadene genopfyldt. Fadene leveres med taphane og bordholder. OBS! - Der produceres kun 200 tønder. Ønskes der et speciel nummer (fødselsdag, soldater nr., jubilæum m.m.) kan det reserveres på braenderiet@mail.dk Alle tønder vil udvikle sig individuelt pga. træet og de forskellige lagringsforhold..
LOKAL BRANDY
LOKAL BRANDY
Brandy produceret på frilandsdruer fra Mors & Thy
LIKØR SERIEN
LIKØR SERIEN
Vores likører er produceret på lokale råvarer uden tilsætningsstoffer.
FADLAGRET GIN
FADLAGRET GIN
Vores GIN er fadlagret 1 år på egefade. Bør nydes alene uden tilsætning af sodavand.
SKALDYRSSNAPSEN
SKALDYRSSNAPSEN
1. edition af Skaldyrssnapsen er ikke produceret på økologiske citroner og dild. Nydes på frokostbordet med lidt godt skaldyr eller en sild.
KRYDDERSNAPSE SERIEN
KRYDDERSNAPSE SERIEN
Vores kryddersnapse serie består af 40 forskellige snapse. Dog er udvalget sjældent på 40 snapse. Når en snaps er udsolgt må vi vente på at naturen igen er gavmild med nye urter.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint