her er lidt

Mere om os

En nænsom hånd

Passionen for at destillere startede for mange år siden, da Ole læste til arkitekt i Århus og drømmen blev opfyldt da ægteparret Ole og Silvia startede deres første destilleri tilbage i 2013 på Mors. Vi flyttede til Sundsøre i Østsalling i den gamle færgekro og efter at have renoveret og bygget bryggeri til åbnede Brænderiet Limfjorden igen i maj 2018 på vores nye  beliggenhed direkte ned til Limfjordens vande.
 
Brænderiet Limfjorden er beliggende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden. 
 
Ifølge et gammelt sagn er brænderiet bygget ovenpå en sovende drage. Brænderiets nabo er den hyggelige Sundsøre havn, der ligesom brænderiet har udsigt til Hvalpsund og ”dragens” hale. Brænderiet vil med nænsom hånd varetage det særlige håndværk at destillere, behandle og lagre det der skal blive en vifte af spændende produkter med lokal islæt.
 
Brænderiet Limfjorden er belligende i det skønne Salling. Nærmere bestemt ved Sundsøre havn med en skøn udsigt over Limfjorden. Kommer man fra Himmerland/Hvalpsund, er det muligt at stille bilen og tage færgen Mary over da Brænderiet Limfjorden kun ligger få meter fra færgelejet.

Rundvisninger

Vi tilbyder rundvisninger med smagsprøver til 100 kr. pr person. I Sommersæsonen afholdes rundvisninger med smagsprøver hver tirsdag og torsdag fra uge 27 til og med uge 32. max antal 30 personer. Bestilling af biletter i sommersæsonen kan bookes direkte online på linket  www.ferievedlimfjorden.dk eller telefon 40940000. Vi kan modtage busselskaber ved bestilling. Rundvisningerne kan suppleres på engelsk. Udenfor sæsonen kan der bestilles rundvisninger efter aftale på 40940000.

Information

Brænderiet Limfjorden
Sundsørevej 4
7870 Roslev

Åbningstider

Besøg os:
Weekend og helligdage fra 10 - 17 eller efter aftale
I sommersæsonen holder vi åbent uge 27, 28, 29, 30, 31 & 32 - hver dag fra 10 - 20 hvor der er åbent hver dag i køkkenet. Der afholdes rundvisninger med smagsprøver hver tirsdag og torsdag kl. 16.00 i Sommerperioden( uge 27 - til og med uge 32) tilmelding nødvendigt på 40940000. Udenfor sommersæsonen afholdes rundvisninger med smagsprøver efter aftale .
Forholdsregler vedr. Corona :
Vi følger myndighedernes vejledninger for at sikre at alle får en god oplevelse.  For at sikre tilstrækkelig afstand har Brænderiet et max antal på 25 personer til rundvisninger.
Vi glæder os til at byde jer Velkommen.


Kontakt

Kontakt

Kontakt os på:
Telefon: +45 40 94 00 00

Email: braenderiet@mail.dk